A GLOBAL-CONSTRUCT Kft. 2004. májusában alakult, nagy tervezői és kivitelezési tapasztalattal rendelkező, a tervezői tevékenység irányában elkötelezett építőmérnök, környezetmérnök, településmérnök végzettségű mérnökök részvételével.

 

Cégünk vezetője építőmérnökként dolgozott a Közlekedési Felügyeletnél, majd több - országosan ismert - tervezőcégnél, ahol széleskörű rálátást szerzett a tervezési, engedélyezési és kivitelezési tevékenység egészére.

 

Tervezőink és szaktervezőink rendelkeznek a tervezéshez szükséges mérnök kamarai tagsággal és tervezői jogosultságokkal.

 

A tervező cég korszerűen berendezett irodája Budapesten a IV. kerület Körösbánya u. 30. szám alatt található.

 

Az iroda a tervezéshez szükséges legújabb és legnagyobb teljesítményű korszerű számítógépekkel, számítógépes hálózattal, internettel, nyomtatókkal, szkennerrel, másológéppel, tervrajzok és prezentációk nyomtatásához szükséges széles formátumú színes fotóminőségű nyomtatókkal és a tervezéshez szükséges jogtiszta szoftverekkel rendelkezik (AutoCAD Civil 3D, IntelliCAD, MS OFFICE, Aliho, COREL DRAW).

 

A cég rendelkezik a tervezéshez szükséges műszaki előírásokkal és szabványokkal.

 

A tervek másolását, sokszorosítását szerződött partnerünk éjjel-nappal a hét minden napján biztosítja.

 

Cégünk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, működése az ISO 9001 minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszernek megfelelő, annak bevezetését a közeljövőben tervezzük.

 

A megbízóink köre dinamikusan fejlődik. Célunk, hogy partnereink szemében a megbízható, gyors szolgáltató legyünk, amely hosszútávon kielégíti Megbízóinak tervezéssel kapcsolatos igényeit.

 

Nyitottak vagyunk a piac változásaira és ügyfeleink szükségleteire. Rugalmasan reagálunk kihívásokra, kiemelkedő szervezési készségünkkel gyorsan tudunk eredményeket felmutatni az infrastrukturális tervezés széles spektrumán.

 

Komplex feladatok ellátása érdekében cégünk együttműködik egyes szakterületekre specializálódott cégekkel.

 

Cégünk teljes körűen vállalja:

tanulmány,

megvalósíthatósági tanulmány,

engedélyezési,

kiviteli,

építés alatti forgalomtechnikai tervek készítését,

azok engedélyeztetését,

költség-haszon elemzések, változat elemzések készítését,

tendertervek készítését,

tervezői művezetés végzését,

szakági és közmű tervek készítését,

műszaki szaktanácsadást.

BEMUTATKOZUNK